Het voorkomen van uitval van productie

Productieuitval van de transportband is altijd een essentiële kwestie. Ieder bedrijf wil dit het liefst vermijden. Het moment van uitval kan niet worden voorspeld. Evenmin kunnen de kosten van de uitval worden voorspeld, want het gaat immers niet alleen om de kosten van reparatie, maar ook om een onbekende periode van productieverlies.

De overgrote meerderheid van storingen als gevolg van uitval of schade van de transportband kan worden voorkomen, door een kwalitatief hoogwaardige transportband met de juiste specificatie te gebruiken en een gedegen programma voor routine-onderhoud te volgen.

Onderhoud

Dunlop Service Nederland kan meerdere vormen van onderhoud aan onze klanten aanbieden. Zowel onderhoud op afroep, als onderhoudscontracten voor langere periodes zijn mogelijk. Iedere vorm van gewenst onderhoud kan worden afgestemd op uw specifieke wensen. Wij kunnen geplande inspecties uitvoeren en/of preventieve maatregelen nemen, om ervoor te zorgen dat uw transportbandinstallaties optimaal blijven draaien. Dunlop Service Nederland houdt voorraden van de meest voorkomende transportbandcomponenten en onze goed opgeleide servicemonteurs kunnen deze voor u monteren.