Reparatie en vervanging van Transporbanden

Wij houden uw transportbandinstallaties draaiende. Wij bieden 24-uurs service, 7 dagen per week om dringende storingen voor u op te lossen, zodat de ongeplande uitval van uw installatie en het daarmee samenhangde productieverlies tot een minimum beperkt blijft. Ons doel is om uw productie draaiende te houden, uw productie te verhogen en onnodige kosten te vermijden. In het geval van een noodsituatie, kunt u altijd rekenen op ons team. Wij zorgen voor snelle en gedegen reparatie of vervanging. Dunlop Service heeft een grote voorraad van transportbanden, vervaardigd in de fabriek van Dunlop Conveyor Belting in Drachten. Toonaangevend producent van de beste kwaliteit transportbanden. Mede hierdoor zijn wij instaat om snel en efficiënt een breed scala aan transportbanden in te zetten.

De beste transportband voor uw installatie

In goed overleg met u, zorgt Dunlop Service Nederland ervoor dat u altijd precies de juiste transportband voor uw toepassing aanschaft. De transportband kan speciaal voor u op maat worden geproduceerd en kan door onze service monteurs bij uw installatie worden gemonteerd. Naast het monteren van de transportband, bieden we u ook graag onze onderhoudservice en preventieve onderhoudspakketen aan, om ervoor te zorgen dat uw transportband gedurende zijn levensduur altijd optimaal presteert en dat uitval tot een minimum wordt beperkt. Met een unieke combinatie van zeer hoogwaardige producten en gepland preventief onderhoud, komt u gegarandeerd op de laagste kosten voor het operationeel houden van uw transporbandinstallatie.

Ruim assortiment top kwaliteit transportbanden

Onze moderne productiefaciliteit in Nederland produceert een ruim assortiment aan top kwaliteit transportbanden, geschikt voor breed uiteenlopende toepassingen. In het assortiment onder andere beschikbaar: brandwerende; slijtvaste; hitte bestendige en olie- en vet bestendige kwaliteiten. Daarnaast zijn alle Dunlop transporbanden antistatisch en ozonbestendig en vervaardigd volgens de strengste kwaliteitsnormen.