Dunlop Service Nederland is dé specialist op het gebied van verkoop en service van transportbanden. Wij leveren de beste kwaliteit rubber en/of kunststof transportbanden, bekledingsrubber en bijbehorende producten voor uw installatie vanuit onze vestigingen in Klazienaveen – Emmen, Drachten en Amsterdam.

Wereldwijd netwerk van verkoop en service voor transportbanden

Dunlop Service Nederland behoort tot een wereldwijd netwerk van verkoop- en servicepunten voor transportbanden. Al onze rubber transportbanden en bekledingsrubber worden in Nederland geproduceerd door onze moedermaatschappij Dunlop Conveyor Belting te Drachten. Het is onderdeel van Fenner PLC, een wereldleider in versterkte polymeren. Fenner PLC’s transportbandendivisie beschikt over twaalf productiefaciliteiten op vijf continenten, plus een wereldwijd netwerk van verkoop en service vestigingen en erkende distributeurs.

Als onderdeel van deze wereldwijde organisatie heeft Dunlop Service Nederland toegang tot een ongeëvenaarde rijkdom aan productiecapaciteit, opleiding, technologie, innovatie en ontwikkeling. En het heeft zowel vanuit financieel als operationeel oogpunt de ondersteuning van een erkende wereldwijde marktleider in de transportbandtechnologie.

De beste transportbandenservice

Voor klanten in Nederland betekent dit de beste transportband service, verricht  door hoogopgeleide service monteurs die middels regelmatige, professionele scholing op de hoogte blijven van de nieuwste producten en technieken.

Waarom kiezen voor Dunlop Service?

 • Laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies
  = 1 +1 > 2 = Dunlop Conveyor Belting en Dunlop Service
 • Snelle Reactie
  We bieden 24-uurs service, 7 dagen per week in heel Nederland!
 • Betrouwbaarheid
  Professionele en betrouwbare service
 • Jarenlange ervaring
  Gekwalificeerde professionals op alle continenten
 • Altijd de beste kwaliteit transportbanden
  Gerenommeerde kwaliteitsproducten van Dunlop Conveyor Belting te Drachten
 • Altijd in de buurt
  Wereldwijd netwerk van service en salesteams